content image

Skin in Balance    

GEZICHT

content image

SOIN MASQUE MODELANT
De klassieker van Maria Galland, SOIN MASQUE MODELANT, is gebaseerd op een dieptewerkend, zichzelf verwarmend mineralenmasker in drie varianten: als intensieve hydratatie, als effectieve anti-aging verzorging en als regulerende behandeling van een onzuivere huid. 
De gereinigde huid wordt allereerst voorbereid op de modelage met een concentraat, voordat lokaal 'probleemoplossers' worden aangebracht, die zijn afgestemd op de individuele behoeften. Het thermisch effect van het masker dat daarna wordt aangebracht, zorgt ervoor dat de werkstoffen optimaal kunnen worden opgenomen en dat de resultaten verbluffend zijn. De teint straalt en ziet er jaren jonger uit.

SOIN COCON
Bij de behandeling SOIN COCON draait alles om wellness en ontspanning. Bijzonder is dat in elke fase van de behandeling weldadige massages worden uitgevoerd, die de gelaatstrekken ontspannen, de huid gladmaken en het bindweefsel stimuleren. 
 

content image

SOIN PROFILIFT
Liftend-effect, dieptewerking en ontspanning – de verstevigende gezichtsbehandeling SOIN PROFILIFT zorgt voor direct voelbare en zichtbare resultaten. In slechts 60 minuten wordt de huid van binnenuit opgevuld, worden rimpeltjes verminderd en de gelaatscontouren opnieuw gemodelleerd. Na een grondige reiniging volgen professionele gezichtsmassages.

content image

SOIN THALASSO VISAGE
Ideaal voor iedereen die pure wellness wil ervaren met THALASSO, de powerkuur uit de zee. Dit verkoelende algenmasker met detox-effect ontslakt niet alleen, maar zorgt ook voor een hooggeconcentreerde, lang aanhoudende toevoer van vocht.

SOIN DERMATOLOGIQUE 
Van onzuiverheden of pigmentvlekken tot roodheden, een extreem droge of atopische huid – de effectieve en luxe producten en behandelingen van SOIN DERMATOLOGIQUE kalmeren de huid en brengen haar weer in evenwicht. Elk product is op zichzelf uitgerust met een wetenschappelijke formule en is gebaseerd op een complexe combinatie van efficiënte werkstoffen. 

SOIN CLARTÉ
Met SOIN CLARTÉ presenteert Maria Galland een zuiverende behandeling, die effectief overmatige talgproductie en onzuiverheden bestrijdt en tegelijkertijd maximale anti-aging verzorging biedt.